Világítástervezés

Világítástervezés

Törzs

 

A lámpák kiválasztásakor méltán merülnek fel a kérdések: Vajon ez a lámpa elegendő fényt fog adni? Egyáltalán mennyi fényre lesz szükségem?

Egy teret sokféleképpen meg lehet világítani, ahhoz, hogy a világítás teljes mértékben megfeleljen elvárásaidnak, igazodjon a helyiségekben végzett tevékenységekhez, vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat!

Tanácsadás keretében segítünk megtalálni a megfelelő lámpákat, világítástervező munkatársunk ellenőrzi a helységek megvilágítottságát és fekete-fehér 3D látványterven megmutatja az elérhető fényhatásokat. Tekintsd meg a minta dokumentációt, amelyet minden általad megjelölt helységre külön-külön állítunk ki!

Világítási tervet kizárólag az Elter Kft. kínálatában megtalálható termékekkel vállalunk! Az általunk forgalmazott márkákat és teljes kínálatunkat az elter.hu/katalogusok menüben tudod megnézni.

 

Kinek javasoljuk a világítás tervezési szolgáltatásunkat?

 

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akiknek vagy a kivitelezés miatt vagy azért mert látni szeretnék a végeredményt, szükségük van tervre a lámpák számának és elhelyezkedésének meghatározásához, de akár lakberendezőknek, tervezőknek és belsőépítészeknek is, akiknek a projekt összetettsége és egyedisége miatt van szükségük szakértő segítségre. 

 

Mit kapsz tőlünk, ha megrendeled a világítástervezést?

 

Egy helységekre lebontott lámpalistát darabszámmal, amit közösen állítunk össze, igényeidnek és használati szokásaidnak megfelelően.

A dokumentáció tartalmazza a lámpák helyének pontos megjelölését az alaprajzon, amely alapján a villanyszerező kivitelezni tudja a tervet. Az elhelyezési adatokat egy táblázatban is összefoglaljuk. Tekintsd meg a mintadokumentumot!

Helységenként kettő fényhatást és fényeloszlást szemléltető fekete-fehér látványtervet, ahol szükséges felülnézeti vagy falnézeti képekkel.

Számítási eredményeket, amelyek megmutatják, hogy hol mekkora lesz a fényerő.

A terveket online vagy személyes találkozón prezentáljuk, amely után a kért változtatásokat átvezetjük a tervre és amely alapján a végleges dokumentációt elkészítjük.

 

Rendeld meg világítástervezési csomagunkat 75 négyzetméterig 50.000 Ft áron, 75 négyzetméter felett további 1000 Ft/nm áron. Töltsd le a megrendelőlapot a linkre kattintva! Küldd el a kitöltött megrendelőlapot értékesítő munkatársunknak e-mailben vagy kérdés esetén keresd chaten vagy akár telefonon is (+36 20 203 4751)!

 

Mire van szükség ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a tervezést?

 

A tervezéshez el kell küldened a tervezendő helyiség alaprajzát PDF vagy jpg formátumban. Fényképezett alaprajz általában nem elégséges, hiszen a vonalak görbék és aránytalanok, ezért mindenképpen egy arányos, digitálisan elkészített alaprajzot küldj! Szükség van továbbá egy lámpa listára, ami ha még nem áll rendelkezésedre, segítünk összeállítani. Ha van olyan kép, amin tetszik a világítási megoldás és meg szeretnéd valósítani, de nem tudod hogyan, akkor az is segíti a munkánkat. 

 

 

Illusztrációk
Világítástervezés
Online akdadémia sorozatot indítunk
Dokumentáció