Világítástervezés | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
 • Ingyenes szállítás
 • 30 napos elállás
 • Kiszállítás 1-2 munkanap
 • 0620 203 47 51
Profil

Add meg a fiókodhoz tartozó felhasználónevet vagy e-mail címet, és küldünk egy jelszó változtatáshoz szükséges linket.

0
Kosár

Kosár

 1. Kosár
 2. Részletek
 3. Összegzés
A kosár üres

Világítástervezés

Miért hasznos a világítástervezés?

A lámpák kiválasztásakor méltán merülnek fel a kérdések: Vajon ez a lámpa elegendő fényt fog adni? Mennyi fényre lesz szükségem?

A fény befolyásolja hormonháztartásunkat és ezzel napi életritmusunkat, ezért fontos, hogy milyenek a mesterséges fényeink. A helyesen megtervezett világítás azonban nem csak a közérzetünkre van hatással, de a térérzetünket is javítja.

Egy teret sokféleképpen meg lehet világítani, ahhoz, hogy a világítás teljes mértékben megfeleljen elvárásaidnak, igazodjon a helyiségekben végzett tevékenységekhez, vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat!

 • Biztonság

3D terven megmutatjuk, hogy a választott megoldással milyen fényhatás érhető el, így látod a végeredményt és még a kivitelezés előtt könnyen, többletköltség nélkül változtathatsz.

 • Egyediség - magas színvonal

Tervezés által mindenki számára érzékelhetően magasabb színvonalú világítás valósítható meg, az egyedi igényeid, szokásaid, az előírások és az adott lámpa teljesítményének, világítási tulajdonságainak összehangolása által.

 • Műszaki megfelelőség

Az európai szabvány által előírt értékek alapján igazítjuk igényeidhez a világítást, így biztos lehetsz benne, hogy optimális végeredményt kapsz. Műszaki dokumentációval igazoljuk a világítás lux megfelelőségét. Alaprajzon jelöljük a lámpák pontos helyét, kiegészítő adatlapon megadjuk az elhelyezés pontos adatait, amely segíti a kivitelezést, hogy azok biztosan a megfelelő helyre kerüljenek.

Kinek javasoljuk a világítás tervezési szolgáltatásunkat?

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akiknek vagy a kivitelezés miatt vagy azért mert látni szeretnék a végeredményt, szükségük van tervre a lámpák számának és elhelyezkedésének meghatározásához, de akár lakberendezőknek, tervezőknek és belsőépítészeknek is, akiknek a projekt összetettsége és egyedisége miatt van szükségük szakértő segítségre.

Mit kapsz tőlünk, ha megrendeled a világítástervezést?

Minden helységre elkészítünk:

 • egy lámpalistát darabszámmal, amit közösen állítunk össze, igényeidnek és használati szokásaidnak megfelelően
 • műszaki dokumentációt és alaprajzot a lámpák helyének pontos megjelölésével a kivitelezéséhez
 • kettő fényhatást és fényeloszlást szemléltető fekete-fehér látványtervet, ahol szükséges felülnézeti vagy falnézeti képekkel
 • számítási eredményeket, amelyek megmutatják, hogy hol mekkora lesz a fényerő

A terveket online vagy személyes találkozón prezentáljuk, amely után a kért változtatásokat átvezetjük a tervre és amely alapján a végleges dokumentációt elkészítjük, ami így néz ki:

Világítástervezés - Minta

Mennyibe kerül a világítás tervezés?

A szolgáltatás ára 75 négyzetméterig 50.000 Ft, 75 négyzetméter felett további 1000 Ft/nm. Töltsd le a megrendelőlapot a linkre kattintva és küldd el kitöltve értékesítő munkatársunknak e-mailben!

Mire van szükség ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a tervezést?

A tervezéshez el kell küldened a tervezendő helyiség alaprajzát PDF vagy jpg formátumban. Fényképezett alaprajz általában nem elégséges, hiszen a vonalak görbék és aránytalanok, ezért mindenképpen egy arányos, digitálisan elkészített alaprajzot küldj! Szükség van továbbá egy lámpa listára, ami ha még nem áll rendelkezésedre, segítünk összeállítani. Ha van olyan kép, amin tetszik a világítási megoldás és meg szeretnéd valósítani, de nem tudod hogyan, akkor az is segíti a munkánkat.

Rendeld meg világítástervezési szolgáltatásunkat!

Töltsd le a megrendelőlapot a linkre kattintva! Küldd el kitöltve értékesítő munkatársunknak e-mailben! Kérdés esetén keresd chaten vagy akár telefonon is (+36 20 203 4751)!

Világítási tervet kizárólag az Elter Kft. kínálatában megtalálható termékekkel vállalunk! Az általunk forgalmazott márkákat és teljes kínálatunkat az elter.hu/katalogusok menüben tudod megnézni, a katalógus oldalán az ingyenes pdf linkre kattintva.

Kik fogják a tervet elkészíteni számodra?

Tímea: A Kaposvári Egyetem művészeti karán tanultam színházi látványtervezést. A színházban a világítással hangulatot keltünk, elrejtünk és kiemelünk, ugyanerre van szükség egy üzletben vagy egy magánlakásban is. Két éve kezdtem el boltvezetőként dolgozni az Elter Világítás szekszárdi bemutatótermében, majd itt specializálódtam a világítástervezésre. A bolti értékesítés és a tanulmányaim alatt gyűjtött tapasztalatokat viszem magammal tovább a tervezési projektjeimbe, a világításra vonatkozó szabványok és az egyedi igények figyelembe vételével készítem el a terveket.

Kíváncsi vagy megvalósult tervekre?

Referencia 1
Referencia 2
Referencia 2
Referencia 3
Referencia 3
Referencia 4
Referencia 4
Referencia 1