Szállítás és fizetés | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • 0620 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Szállítás és fizetés

Utánvét, banki előreutalás, online bankkártyás fizetés – ahogy Neked a legmegfelelőbb! 

A vételárat házhoz szállítás esetén a weboldalunkon bankkártyával, a futárnál utánvéttel (készpénzzel vagy bankkártyával) vagy előre utalással tudod kifizetni.

Amennyiben előre utalást választasz, a rendelés visszaigazolása után a 100%-os előleg bekérőt e-mailben küldjük el, ezen találod a bankszámlaszámunkat is. Az előleg bekérő kifizetése után készül el az előlegszámla, amit a csomaggal fogsz megkapni.

Budapesti üzletünkben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség! Szekszárdi üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

Megrendelésed kérheted házhoz szállítva vagy átveheted személyesen budapesti vagy szekszárdi lámpaüzletünkben is!

Csomagolás

Szállítási idő raktáron lévő termékeink esetében 1-2 munkanap!

Minden termék szállítási határidejéről a termék adatlapján kapsz tájékoztatást. Ezeket az adatokat rendszerünk percenként frissíti, ezért teljes mértékben megbízhatóak, aktuálisak.
A leggyorsabb szállítást több mint 45 000 lámpából álló saját raktárkészletünk, legmodernebb technikai háttér és felkészült munkatársaink garantálják. Így ha raktáron lévő termékeket rendelsz 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk! Amennyiben a csomag mérete miatt csak raklapon vagy XL csomagként adható fel, akkor a szállítás 2 munkanapot vesz igénybe.

Ha a termék nincs készleten, webshopunk a szállítás várható idejét mutatja, melyet a rendelkezésre álló gyártói adatok és az eddigi átlagos szállítási határidők alapján számol. A tényleges szállítási időt a rendelésleadást követően igazoljuk vissza e-mailben, mely a webshop előzetes tájékoztatásától esetenként eltérhet.

Ha a visszaigazolt szállítási határidő nem megfelelő, ügyfélszolgálatunkon módosíthatod a rendelésed vagy kérhetsz rész-szállítást is, így a raktáron lévő lámpákat azonnal kiszállítjuk, amelyekre pedig várni kell, azokat egy számodra is alkalmas későbbi időpontban.

Csomagolás

A lámpák épségét a gondos csomagolás biztosítja!

Amikor minden megrendelt lámpa megérkezett, összeállítjuk megrendelésed. Amennyiben több lámpát rendeltél, azokat gyűjtődobozba tesszük.

A lámpadobozok közötti rést speciális csomagoló eszközökkel kitöltjük, ezzel is óvva őket a sérüléstől. A számlát, az elállási és garancia bejelentőt egy dokumentumtasakban a doboz belső fülére ragasztjuk. A dobozt lezárjuk, pántoljuk, ellátjuk a címzettetikettel és indulhat is otthonodba.

A házhoz szállítás ingyenes!

A megrendelést ingyen szállítjuk házhoz. Külön térítés ellenében kérhetsz garantált délelőtti szállítást (990 Ft) is (csak depóvárosok esetében)! Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon a kiszállítás szünetel! Budapest területén szombati kézbesítés is lehetséges, melynek díja 3.790Ft!

Mi a GLS futárszolgálattal dolgozunk együtt, ők szállítják ki a normál, gyüjtődobozos csomagokat. A raklapos mennyiségű vagy a doboz nagysága miatt csak XL csomagként feladható rendeléseket az MPL futárszololgálattal szállíttatjuk. A futárszolgálatok a kézbesítés megelőzően e-mailben értesítenek a csomag feladásáról, majd a szállítás napján sms-ben érkezésük körülbelüli idejéről. A csomag átvétel időpontjának módosítását a futár szolgálat online felületén tudod kezdeményezni. Bővebb információ a Gyakori kérdésekben
A nagy értékű, könnyen sérülő lámpákra fokozott figyelmet fordítunk, ilyen esetben a lámpákat saját munkatársunk szállítja ki előre egyeztetett időpontban.