Szállítás és fizetés | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • +36 20 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Szállítás és fizetés

Ingyenes szállítás

Akár otthonra rendeled, akár üzleteink valamelyikébe, a kiszállítás minden esetben díjmentes.

1-2 munkanapos szállítás minden raktáron lévő termékünkre!A leggyorsabb szállítást több, mint 50 000 lámpából álló saját raktárkészletünk, a legmodernebb technikai háttér és felkészült munkatársaink garantálják. A készletinformációt minden termék adatlapján látod, ha raktáron lévő termékeket választasz, 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk! Sőt, ha rendelésed délig elküldöd, már a következő munkanapon visszük is!

Rendelj gyártói készletről!

Igen, akár onnan is megrendelheted a lámpáidat! Ebben az esetben webshopunk a kosár oldalon a szállítás várható idejét mutatja, amit a rendelkezésre álló gyártói adatok és az eddigi átlagos szállítási határidők alapján számol. A tényleges szállítási időt a rendelésleadást követően emailben igazoljuk vissza, ami a webshop előzetes tájékoztatásától esetenként eltérhet. Ha már időpontot kérnél, ügyfélszolgálatunkon módosíthatod.

Szállítási szolgáltatásaink

Nem szeretnél várni? Szeretnéd minél előbb a helyén látni a lámpáidat? Válaszd a kosár oldalon a rész szállítást, így a raktárunkon lévő termékeket azonnal, amikre pedig várni kell, egy következő időpontban szállítjuk ki! Ha nem jelölöd be a rész szállítást, akkor lámpáidat egyszerre küldjük ki, miután az összes megrendelt termék megérkezett raktárunkba.

Még tart az építkezés? Kérj halasztott kiküldést! Kérésedre 1 hónapig díjmentesen tároljuk a lámpáidat. Ezt követően minden megkezdett hónap után a rendelés összegének 1% -át számoljuk fel tárolási díjként. A halasztott kiküldéssel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat telefonon (+36 20 203 4751) vagy e-mailben!

Depóvárosok esetében lehetőséged van garantált délelőtti szállítást kérni, mindössze 990 Ft-ért! Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. 
Budapest területén szombati kézbesítés is lehetséges, aminek díja 3.790 Ft!

Utánvét, banki előreutalás, online bankkártyás fizetés – ahogy Neked a legkényelmesebb! 

Online rendelés esetén a vételárat weboldalunkon bankkártyával, a futárnál utánvéttel (készpénzzel, bankkártyával) vagy előre utalással tudod kifizetni. Utóbbi esetén a rendelés visszaigazolása után a 100%-os előleg bekérőt e-mailben küldjük el.
Budapesti és pécsi üzletünkben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, Szekszárdi üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

További, részletes információk a kiszállítással kapcsolatban itt: GY.I.K.