Referenciák

Egy minimál otthon is lehet izgalmas

Egy minimál otthon is lehet izgalmas

Tervező
Gampel Szilvi

Ez az a hely, ahol kívül-belül a letisztultság és funkcionalitás elvei uralkodnak. A minimál belső tereket a színek keltik életre, egy-két érdekes kiegészítő és az egyedi bútorok csempésznek mozgalmasságot a térbe. A lámpák a ház stílusát követve szintén egyszerű formavilágúak. A kialakítás a minimál okos otthon alapkoncepcióra épült, ha kíváncsi vagy, mindez hogyan valósult meg, olvasd el blog cikkünket!

Kulcsár Edináék új otthona

Kulcsár Edináék új otthona

Tervező
-

Edina és párja Csuti 3 év építkezés után költöztek be új házukba. Otthonuk kialakításában igyekeztek tudatosak lenni, a kivitelezés minden fázisában igénybe vették tanácsadók segítségét, így kerültek kapcsolatba velünk. A fények számukra nagyon fontosak, hiszen otthonukban videókat is készítenek, melyeket közösségi oldalaikon mutatnak be. Tekints bele blog cikkünkbe, ha a kulisszatitkokra is kíváncsi vagy!

Ahol teljes az összhang: Bimbó 5

Ahol teljes az összhang: Bimbó 5

Tervező
Pók Enikő - studioNeked

A Bimbó5 CoworkingCenter és OktatóKözpont a tanulni, önmagukat fejleszteni kívánó hölgyeknek nyújt helyet, ahol tréningeken, üzleti beszélgetéseken, művészeti esteken vehetnek részt. A komplex belsőépítészeti és arculati kialakítást tudatosan a célközönség ízlésére tervezték. A lágy színek, virág motívumok és az Art Deco stílusú kiegészítők finom, nőies összhatást keltenek. Az arany Nova Luce Orlando és Palencia lámpák tökéletesek ebbe a környezetbe.

Szabó Győző családi otthona

Szabó Győző családi otthona

Tervező
-

Győzőék számára fontos volt, hogy minél otthonosabb, családiasabb légkört teremtsenek. Ennek megfelelően alakították át a tereket, egybe nyitottak helyiségeket, hogy a család valóban együtt tudja tölteni az időt. Arra is figyeltek, hogy otthonuk ne csak egy legyen a felkapott lakberendezési trendeknek megfelelő lakásbelsők közül, hanem tükrözze személyiségüket. Ehhez mérten választották meg a berendezési tárgyakat, kiegészítőket és természetesen a lámpákat is, melyben mi is segítségükre voltunk.

Loft lakás

Loft lakás

Tervező
Daruka Gergely

A Budapest belvárosi, nagy belmagassággal rendelkező lakás tökéletes választás volt egy igazi loft otthon kialakításához. A tégla falak, üveg felületek, fa burkolatok nem csak a stílushoz illő sajátosságokat teremtik meg, a nagy egybefüggő teret is tagolják. A nappaliban a három Nowodvorsi Sticks lámpa egyedülálló kompozíciója minden tekintet vonz. A konyhapultot megvilágító Nova Luce Fumo függesztékek változatos formájukkal teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.

Egy enteriőrtervező otthona

Egy enteriőrtervező otthona

Tervező
Petyerák Katalin

A fényforrások helyét már a tervezés első szakaszában érdemes meghatározni. Petyerák Katalin otthonában külön gondoskodott a lokális fények helyéről és az általános világításról, így lett lazításhoz és teendők végzéséhez éppúgy ideális a lakás. Az általános világítást AQForm technikai lámpák nyújtják. A helyi fényeket a nappaliban Nova Luce Roda függesztékek, az étkezőasztalnál és a hálószobában AQForm Kari LED Spider függesztékek biztosítják.

Fényjáték

Fényjáték

Tervező
Sverha Nikolett

Ahol a fények egyszerre dekorálnak és otthonos hanglatot teremtenek.
A tervező Nowodvorski Narwik fel-le világító fali lámpákkal tette különlegessé az étkező falait. Az irányított surlófények remek hangulatvilágítást adnak és ragyogóvá varázsolják az üres falakat. A konyhapult és étkezőasztal megvilágításáról Nowodvorski Eye függesztékek gondoskodnak.

Kép
Küldd be Te is!

Küldd be Te is a projekted!

Szívesen látnád itt saját munkádat? Küldd el anyagodat a referenciak@elter.hu e-mail címre, és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!