Referenciák

Szabó Győző családi otthona

Szabó Győző családi otthona

Tervező
-

Győzőék számára fontos volt, hogy minél otthonosabb, családiasabb légkört teremtsenek. Ennek megfelelően alakították át a tereket, egybe nyitottak helyiségeket, hogy a család valóban együtt tudja tölteni az időt. Arra is figyeltek, hogy otthonuk ne csak egy legyen a felkapott lakberendezési trendeknek megfelelő lakásbelsők közül, hanem tükrözze személyiségüket. Ehhez mérten választották meg a berendezési tárgyakat, kiegészítőket és természetesen a lámpákat is, melyben mi is segítségükre voltunk.

Loft lakás

Loft lakás

Tervező
Daruka Gergely

A Budapest belvárosi, nagy belmagassággal rendelkező lakás tökéletes választás volt egy igazi loft otthon kialakításához. A tégla falak, üveg felületek, fa burkolatok nem csak a stílushoz illő sajátosságokat teremtik meg, a nagy egybefüggő teret is tagolják. A nappaliban a három Nowodvorsi Sticks lámpa egyedülálló kompozíciója minden tekintet vonz. A konyhapultot megvilágító Nova Luce Fumo függesztékek változatos formájukkal teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.

Egy enteriőrtervező otthona

Egy enteriőrtervező otthona

Tervező
Petyerák Katalin

A fényforrások helyét már a tervezés első szakaszában érdemes meghatározni. Petyerák Katalin otthonában külön gondoskodott a lokális fények helyéről és az általános világításról, így lett lazításhoz és teendők végzéséhez éppúgy ideális a lakás. Az általános világítást AQForm technikai lámpák nyújtják. A helyi fényeket a nappaliban Nova Luce Roda függesztékek, az étkezőasztalnál és a hálószobában AQForm Kari LED Spider függesztékek biztosítják.

Kép
Küldd be Te is!

Küldd be Te is a projekted!

Szívesen látnád itt saját munkádat? Küldd el anyagodat a referenciak@elter.hu e-mail címre, és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!