Referenciák

Nyári hangulat egy kis lakásban

Nyári hangulat egy kis lakásban

Tervező
Schäfer Anett- Schäfer Design

Schäfer Anett lakberendezőnek kis apaterületű lakást kellett megterveznie úgy, hogy a megrendelő minden igényének megfeleljen. Az ügyfél kérése hogy, modern, otthonos, elegáns enteriör köszönjön vissza a lakásban. Nézd meg, hogy a lakberendező milyen funciónális és esztétikus megoldásokat alkalmazott! Ha kíváncsi vagy olvasd el blog cikkünket!

Egy minimál otthon is lehet izgalmas

Egy minimál otthon is lehet izgalmas

Tervező
Gampel Szilvi

Ez az a hely, ahol kívül-belül a letisztultság és funkcionalitás elvei uralkodnak. A minimál belső tereket a színek keltik életre, egy-két érdekes kiegészítő és az egyedi bútorok csempésznek mozgalmasságot a térbe. A lámpák a ház stílusát követve szintén egyszerű formavilágúak. A kialakítás a minimál okos otthon alapkoncepcióra épült, ha kíváncsi vagy, mindez hogyan valósult meg, olvasd el blog cikkünket!

Kulcsár Edináék új otthona

Kulcsár Edináék új otthona

Tervező
-

Edina és párja Csuti 3 év építkezés után költöztek be új házukba. Otthonuk kialakításában igyekeztek tudatosak lenni, a kivitelezés minden fázisában igénybe vették tanácsadók segítségét, így kerültek kapcsolatba velünk. A fények számukra nagyon fontosak, hiszen otthonukban videókat is készítenek, melyeket közösségi oldalaikon mutatnak be. Tekints bele blog cikkünkbe, ha a kulisszatitkokra is kíváncsi vagy!

Ahol teljes az összhang: Bimbó 5

Ahol teljes az összhang: Bimbó 5

Tervező
Pók Enikő - studioNeked

A Bimbó5 CoworkingCenter és OktatóKözpont a tanulni, önmagukat fejleszteni kívánó hölgyeknek nyújt helyet, ahol tréningeken, üzleti beszélgetéseken, művészeti esteken vehetnek részt. A komplex belsőépítészeti és arculati kialakítást tudatosan a célközönség ízlésére tervezték. A lágy színek, virág motívumok és az Art Deco stílusú kiegészítők finom, nőies összhatást keltenek. Az arany Nova Luce Orlando és Palencia lámpák tökéletesek ebbe a környezetbe.

Szabó Győző családi otthona

Szabó Győző családi otthona

Tervező
-

Győzőék számára fontos volt, hogy minél otthonosabb, családiasabb légkört teremtsenek. Ennek megfelelően alakították át a tereket, egybe nyitottak helyiségeket, hogy a család valóban együtt tudja tölteni az időt. Arra is figyeltek, hogy otthonuk ne csak egy legyen a felkapott lakberendezési trendeknek megfelelő lakásbelsők közül, hanem tükrözze személyiségüket. Ehhez mérten választották meg a berendezési tárgyakat, kiegészítőket és természetesen a lámpákat is, melyben mi is segítségükre voltunk.

Loft lakás

Loft lakás

Tervező
Daruka Gergely

A Budapest belvárosi, nagy belmagassággal rendelkező lakás tökéletes választás volt egy igazi loft otthon kialakításához. A tégla falak, üveg felületek, fa burkolatok nem csak a stílushoz illő sajátosságokat teremtik meg, a nagy egybefüggő teret is tagolják. A nappaliban a három Nowodvorsi Sticks lámpa egyedülálló kompozíciója minden tekintet vonz. A konyhapultot megvilágító Nova Luce Fumo függesztékek változatos formájukkal teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.

Egy enteriőrtervező otthona

Egy enteriőrtervező otthona

Tervező
Petyerák Katalin

A fényforrások helyét már a tervezés első szakaszában érdemes meghatározni. Petyerák Katalin otthonában külön gondoskodott a lokális fények helyéről és az általános világításról, így lett lazításhoz és teendők végzéséhez éppúgy ideális a lakás. Az általános világítást AQForm technikai lámpák nyújtják. A helyi fényeket a nappaliban Nova Luce Roda függesztékek, az étkezőasztalnál és a hálószobában AQForm Kari LED Spider függesztékek biztosítják.

Fényjáték

Fényjáték

Tervező
Sverha Nikolett

Ahol a fények egyszerre dekorálnak és otthonos hanglatot teremtenek.
A tervező Nowodvorski Narwik fel-le világító fali lámpákkal tette különlegessé az étkező falait. Az irányított surlófények remek hangulatvilágítást adnak és ragyogóvá varázsolják az üres falakat. A konyhapult és étkezőasztal megvilágításáról Nowodvorski Eye függesztékek gondoskodnak.

Kép
Küldd be Te is!

Küldd be Te is a projekted!

Szívesen látnád itt saját munkádat? Küldd el anyagodat a referenciak@elter.hu e-mail címre, és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!