Raktár | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • 30 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • +36 20 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Raktár

Nagy készlet
Saját készlet - Gyors szállítás

Szekszárdi központunk több, mint 50 000 lámpából álló árukészletnek ad helyet. A szortiment állandó, azaz termékforgási statisztikák alapján a legnépszerűbb lámpákat folyamatosan rendeljük és készletezzük. A nagy raktárkészlet, a jól átgondolt munkafolyamatok és ennek technikai háttere biztosítja, hogy a megrendelt termékeket akár már másnap szállítjuk.

Modern raktár
Modern technika

Napjaink technikai kihívásaihoz igazodva a legmodernebb eszközöket használjuk.
Elektronikus nyilvántartáson alapuló rendszerünk biztosítja, hogy hiba nélkül összegyűjtsük a rendeléshez tartozó összes tételt.

Szkenneres adatgyűjtő segítségével szedjük össze a termékeket a különböző tárhelyekről, a vonalkód beolvasás dupla ellenőrzést tesz lehetővé, így garantált, hogy semmi sem marad ki a csomagból.

Az árukészlet fizikai mozgatását szigorú biztonsági előírások figyelembe vételével elektromos targoncával és kézi raklapemelővel végezzük.

Gondos kezek
Gondos kezek

Nem kell aggódnod, hogy a rendelésed sérülten kapod. Az egyedi méretű termékeket pl. síneket, külön élvédőbe csomagoljuk és fóliázzuk. A törékeny lámpa búrákat kivesszük a gyártói csomagolásból és légpárnás fóliába tesszük. Rendelésed minden tételét egy nagy gyűjtődobozban küldjük, a kisebb dobozok közti rést pedig térkitöltő anyaggal béleljük.

Környezettudatosság
Környezettudatos szemlélet

Munkánk során törekedünk a hulladék minimalizálására. A csomagolás során használt fóliáink újrahasznosított anyagokból készülnek. A felesleges kartondobozokat ledaráljuk és térkitöltő anyagként használjuk fel újra. **

Fedezd fel készleten lévő termékeinket!

Vagy nézd meg bemutatóvideónk: