Tanácsadás

Tanácsadás

Törzs

 

Még keresed a megfelelő ötletet, szívesen átbeszélnéd egy szakemberrel, hogy nálad milyen világítási megoldás lehet jó? Több helységbe is szükséged van lámpára és nem tudod, hogy melyikbe milyen típusút érdemes választanod, mire figyelj egy lámpa kiválasztásakor? Keresd szakképzett munkatársunkat chat-en, telefonon (+36 20 203 4751) vagy e-mail-ben (info@elter.hu)!

Szaktanácsadóink felmérik elképzeléseidet és elvárásaidat, megvalósult referenciák alapján ötleteket adnak, megmutatják az adott világítási problémára használható megoldásokat és igényeidnek, ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat ajánlanak.

 

Videó tanácsadás

Lámpaválasztás otthonról? Ha bizonytalan vagy, távolból is segítünk!

Ha a COVID miatt nem szívesen mész üzletekbe, karantén nehezíti a lámpaválasztást vagy csak elfoglalt vagy, ezért rövid idő alatt szeretnél jó megoldást találni, mindenképpen használd ezt a lehetőséget! Videó tanácsadásunkon keresztül kényelmesen, otthonról, a kanapédból hátradőlve választhatod ki a megfelelő lámpákat, tanácsot kérhetsz, megmutathatod hova keresel világítást, így mi is jobban látjuk, mi a legjobb megoldás.

Mi történik a videó tanácsadáson?
Ha nincs még konkrét elképzelésed, az igények megismerése után élő videómeeting-en keresztül az üzletünkben megtekinthető lámpák közül, katalógusból vagy weboldalunkról mutatunk neked olyan lámpát, ami számodra megfelelhet. Te is megmutathatod a helyiségeket, ahova a lámpákat szánod, így könnyebben tudunk odaillőt javasolni.
Ha a weboldalunkon már kinéztél egy típust és az bármelyik üzletünkben ki van állítva, videó felvételt készítünk róla, amin látni fogod, hogyan világít a lámpa, hogyan néz ki felszerelve vagy az általad kért részletet közelről megmutatjuk.

Mit gondolnak azok, akik már kipróbálták a videó tanácsadást?
“A video megtekintése után tulajdonképpen kérdés nélkül tudtuk átgondolni, hogy melyik lámpatestet választjuk ki. Döntésünket pedig a kiválasztott lámpatestek megérkezését követően, „élő” megtekintés után sem módosítottuk, mely alátámasztja a video-s vásárlás minőségének színvonalát, és létjogosultságát.”

(Hajzer Kriszta)

Küldj üzletünknek egy e-mailt (budapest@elter.hu vagy szekszard@elter.hu), add meg a telefonszámodat, a neked megfelelő időpontot és hogy milyen csatornán keresztül vegyük fel veled a kapcsolatot (skype, viber, zoom)!

 

Illusztrációk
Szaktanácsadás
Videó tanácsadás
Videó tanácsadás
Világítástervezés