Szolgáltatások | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • 0620 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Szolgáltatások

Lámpa szerelés

Lámpa felszerelés

Lámpa vásárlás előtt állsz, de már most azon agyalsz, vajon ki fogja felszerelni a kiválasztott termékeket? Kérj segítséget szakembereinktől!

Nem csak jól képzettek, de olyan gyakorlatuk van a szerelésben, hogy a komplex világítási rendszeredet is könnyedén összerakják helyiségeidben. Takaríts meg magadnak időt és energiát, hidd el nem fogod megbánni, hogy profikra bíztad a nehéz munkát!

Kiépített villamoshálózatra országszerte vállaljuk lámpák felszerelését! A megrendelt lámpák készletre érkezését követően, már két héten belül elvégezzük a kivitelezést.

Nézd meg a részleteket, vedd igénybe szolgáltatásunkat ITT!

Világítástervezés

Világítástervezés / Tanácsadás

Még keresed a megfelelő ötletet, szívesen átbeszélnéd egy szakemberrel, hogy nálad milyen világítási megoldás lehet jó? Több helységbe is szükséged van lámpára és nem tudod, hogy melyikbe milyen típusút érdemes választanod, mire figyelj a lámpa kiválasztásakor? Keresd szakképzett munkatársunkat chat-en, telefonon (+36 20 203 4751), e-mail-ben (info@elter.hu) vagy videochat-en!

Szakembereinkkel átbeszélheted elképzeléseidet és elvárásaidat, megvalósult referenciák alapján ötleteket adnak, megmutatják az adott világítási problémára használható megoldásokat és igényeidnek, ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat is ajánlanak. Foglalj időpontot itt!

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, hogy munkatársunkkal nyugodt körülmények között meg tudd beszélni a téged foglalkoztató témát. Időpontot foglalni videó tanácsadásra, sínrendszeres megoldásokkal kapcsolatos tanácsadásra, lámpamegtekintésre, teljes ház vagy egy helyiség világításának tervezésére tudsz. Segítsd munkatársunk felkészülését a találkozásra azzal, hogy a rendszer által kért információkból minél többet megadsz!

Tovább az időpontfoglalóra

Videó tanácsadás

Videó tanácsadás

Videó tanácsadásunkon keresztül kényelmesen, akár az otthoni kanapédon hátradőlve választhatod ki a megfelelő lámpákat, tanácsot kérhetsz, megmutathatod hova keresel világítást, így mi is könnyebben tudunk odaillőt javasolni. Munkatársunk az igényeid megismerése után élő videómeeting-en keresztül a katalógusból vagy weboldalunkról mutat neked olyan lámpát, ami számodra megfelelhet. Foglalj időpontot itt!

3D Tervezés

3D Tervezés

Ha nem tudod eldönteni, hogy a kiválasztott lámpa elegendő fényt fog-e adni, vagy adott helyiségekben melyik lámpának hol legyen a pontos helye, akkor remek megoldást nyújthat számodra a 3D világítástervezés szolgáltatásunk, aminek segítségével 3D terven láthatod, hogy a választott lámpával milyen fényt tudsz elérni, nemzetközi standardok alapján kiszámítjuk, hogy elegendő lesz-e az és a kivitelezéssel is kevesebb gondod lesz, hiszen megadjuk a lámpák helyének pontos adatait. Terveztesd Te is velünk világításodat! A tervezés részleteit és díját itt találod.

Világítástervezésről bővebben

Lista készítés

Lista készítés

Gyűjtsd össze kedvenc lámpáid, hogy egy helyen megtaláld őket, majd rendeld helységekhez, hogy megkönnyítsd a tervezést és a visszakeresést. A kész listát megoszthatod munkatársunkkal, terveződdel vagy szeretteddel, kérhetsz róla árajánlatot, de véglegesítés után egy gombnyomással meg is rendelheted a rajta szereplő lámpákat.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Nincs ajándék ötleted? Nem tudod mivel lephetnéd meg szeretteidet egy fontos alkalomra, legyen az esküvő, születésnap vagy karácsony? Ajándékutalványaink egyike tökéletes választás lehet! Ajándékutalvány rendelést ügyfélszolgálatunkon tudsz leadni, vedd fel velünk a kapcsolatot chat-en, telefonon (+36 20 203 4751) vagy e-mailben (info@elter.hu)!

1 napos szállítás

1 napos szállítás

Sürgős? Figyelj a raktáron jelzésre! Ha csak raktáron lévő lámpát rendelsz és a rendelésed délig elküldöd, a választott lámpát a következő munkanapon kiszállítjuk! Felár ellenében a kosár oldalon tudsz garantált délelőtti szállítást vagy Budapesten szombati kiszállítást kérni.

30 napos elállás

30 napos elállás

Megérkezett a lámpa, de mégsem tetszik vagy nem illik az enteriőrbe? Semmi probléma! Ha 30 napon belül, sérülésmentesen visszajuttatod hozzánk, visszautaljuk az árát. Rendeléskor vedd figyelembe, hogy az elállási garancia csak nem egyedi gyártású lámpákra érvényesíthető, az elállási feltételek részleteit itt éred el.

Rész szállítás/ egyben küldés

Rész szállítás/ egyben küldés

Nem szeretnél várni? Szeretnéd minél előbb a helyén látni a lámpáidat? Válaszd a kosár oldalon a rész szállítást, így a raktárunkon lévő termékeket azonnal, amelyekre pedig várni kell, azokat egy következő időpontban szállítjuk ki! Ha nem jelölsz be semmit, akkor csomagodat egyszerre küldjük ki, miután az összes megrendelt lámpa megérkezett raktárunkba.

Halasztott kiküldés

Halasztott kiküldés

Még tart az építkezés? 1 hónapig kérheted, hogy díjmentesen tároljuk megrendelésed. Utána minden megkezdett hónap után 1% tárolási díjat számítunk fel. A halasztott kiküldést ügyfélszolgálatunkkal tudod egyeztetni chat-en, telefonon (+36 20 203 4751) vagy e-mailben (info@elter.hu)!