Szolgáltatások | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • +36 20 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Szolgáltatások

Tanácsadás

Tanácsadás

Még keresed a megfelelő ötletet és szívesen átbeszélnéd egy szakemberrel, hogy nálad milyen világítási megoldás lenne a legmegfelelőbb? Több helyiségbe is szükséged van lámpára, de bizonytalan vagy, milyen típust válassz? Kérd díjmentes szaktanácsadásunkat!

Átbeszéljük elképzeléseidet és elvárásaidat, megvalósult referenciák alapján ötletet adunk, megmutatjuk az adott világítási problémára használható megoldásokat. Igényeidnek, ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat is ajánlunk, amiket az elter.hu listakészítő funkcióján keresztül osztunk meg veled, ahol helyiségenként találod majd meg a termékeket.

Szolgáltatásunkat személyesen és videó híváson keresztül is igénybe veheted. Keresd szakképzett munkatársunkat chat-en, telefonon (+36 20 203 4751), e-mail-ben, vagy foglalj időpontot ITT!

Világítástervezés

Világítástervezés

Ha összetettebb projekthez keresel lámpákat, kombinált világítási megoldásokra lesz szükséged, akkor remek megoldást nyújt számodra a 3D világítástervezés.

Szolgáltatásunk része a tanácsadás is, ahol együtt kiválasztjuk a lámpákat, 3D terven megmutatjuk, hogy a választott megoldással milyen fényt tudsz elérni, nemzetközi standardok alapján kiszámítjuk, hogy elegendő lesz-e. A kivitelezéssel is kevesebb gondod lesz, hiszen megadjuk a lámpák helyének pontos adatait.

Tervezd meg velünk a világításodat! A tervezés részleteit és díját ITT találod!

 

Lámpafelszerelés

Lámpafelszerelés

Lámpavásárlás előtt állsz, de még nincs villanyszerelőd, aki felszerelje majd a lámpákat? Örömmel segítünk ebben is! Kiépített villamoshálózatra országszerte vállaljuk a nálunk vásárolt lámpák felszerelését!

Szakembereink nem csak jól képzettek, de olyan gyakorlatuk van a szerelésben, hogy a komplex világítási rendszeredet is könnyedén összerakják. Takaríts meg időt és energiát, bízd profikra a nehéz munkát! A megrendelt lámpák készletre érkezését követően, már két héten belül elvégezzük a kivitelezést.

Kattints a részletekért, a szolgáltatást ITT tudod megrendelni!