Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Törzs

Tanácsadás 

Még keresed a megfelelő ötletet, szívesen átbeszélnéd egy szakemberrel, hogy nálad milyen világítási megoldás lehet jó? Több helységbe is szükséged van lámpára és nem tudod, hogy melyikbe milyen típusút érdemes választanod, mire figyelj egy lámpa kiválasztásakor? Keresd szakképzett munkatársunkat chat-en, telefonon (+36 20 203 4751) vagy e-mail-ben (info@elter.hu)!

Szaktanácsadóink felmérik elképzeléseidet és elvárásaidat, megvalósult referenciák alapján ötleteket adnak, megmutatják az adott világítási problémára használható megoldásokat és igényeidnek, ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat ajánlanak.

 Világítás tervezés

Lámpák kiválasztásakor méltán merülnek fel a kérdések: Vajon ez a lámpa elegendő fényt fog adni? Egyáltalán mennyi fényre lesz szükségem? Ahhoz, hogy a világítás teljes mértékben megfeleljen elvárásaidnak, igazodjon a helyiségekben végzett tevékenységekhez, vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat! Egy teret sokféleképpen meg lehet világítani, de a legfontosabb, hogy igazodjon a használói igényeihez és a tevékenységekhez, amelyeket ott végeznek. Van akivel tanácsadáson beszélünk ezekről, másnak fontos az is, hogy lássa hogyan fog kinézni a végeredmény vagy szüksége van egy tervre, amit a kivitelezőnek adhat. Erre szolgál a világítás tervezési szolgáltatásunk. Válaszd bázis, komplett vagy professzionális csomagunkat az igényeidnek megelelően! Keresd munkatársunkat telefonon (+36 20 503 3599) vagy e-mail-ben (wachtler.timea@elter.hu)!

Csomagok

 

Bázis

Komplett

Professzionális

Mire készülhet a terv?

Egy helyiségre

Lakásokra / Házakra / Üzletekre

Több szintes házakra / Hotelekre / Éttermekre / Irodákra / Rendelőkre / Üzletekre

Tér mérete

< 25 nm

25 – 100 nm

> 100 nm

Kinek javasoljuk?

Magánszemélyeknek, akik ellenőrizni kívánják, hogy a választott lámpák megfelelő fényt fognak-e nyújtani.

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akiknek világítási terv szükséges a lámpák számának, elhelyezkedésének meghatározásához.

Magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, lakberendezőknek, tervezőknek és belsőépítészeknek, akiknek egy összetett projekthez világítási terv szükséges a lámpák számának, elhelyezkedésének meghatározásához.

3D látványtervek minősége

Sematikus

Részletes

Professzionális

Fényhatást szemléltető 3D látványterv

+

++ (helyiségenként 2db)

++ (helyiségenként 2db)

Fényeloszlást szemléltető 3D látványterv

+

++ (helyiségenként 2db)

++ (helyiségenként 2db)

Alaprajz fényforrások jelölésével

+

+

+

Számítási eredmények

+

+

+

Terv prezentálása

+

+

+

Egyszeri módosítási lehetőség

+

+

+

Falnézetek

-

+

+

Felülnézeti képek

-

+

+

Ajánlott lámpák listája két változatban

-

+

+

Ár

Ingyenes

50.000 Ft

Ajánlatkérés alapján

 

Megrendelem »

Megrendelem »

Megrendelem »

 

Lámpafelszerelés 

Az elektromos hálózat már kész, a lámpákat kiválasztottad, de a szakemberekre sokat kell várni? Bízd ránk a lámpák felszerelését! Pest, Tolna és Fejér megye területén rövid határidővel vállaljuk a nálunk vásárolt lámpák felszerelését. 

Kérj árajánlatot ügyfélszolgálatunkon chat-en, telefonon (+36 20 203 4751) vagy e-mail-ben (info@elter.hu)! Add meg a rendelésed számát (vagy ha korábban rendeltél a számla számát) és a telefonszámod. Munkatársunk visszahív és átbeszéli veled, melyek a hely adottságai és mire van szükséged. Ezután küld egy árajánlatot. Ha elfogadod, leegyeztetjük, milyen időpont lenne számodra is megfelelő a szerelésre. Az időpont meghatározásánál vedd figyelembe, legjobb, ha te is jelen vagy a szerelésnél. A leegyeztetett napon munkatársaink a helyszínre szállítják a rendelt lámpákat, összeszerelik, bekötik és beállítják őket (főleg a beállítás az, ahol fontos a te véleményed, hiszen ez esztétikai és egyéni használat kérdése is). Neked sem a rendrakással, sem a lámpák felesleges csomagolásával nem kell foglalkoznod, mi azt is megoldjuk!

 

Illusztrációk
Szaktanácsadás
Világítástervezés