Sínrendszeres megoldások | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • +36 20 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Sínrendszeres megoldások

Sínrendszerek

Sínrendszerek

A sínrendszerek népszerűsége, számtalan előnyüknek köszönhetően egyre nagyobb. A sínrendszerek ugyanis a fényviszonyok és a világítási igényeknek megfelelően egy-egy lámpafej be- vagy áthelyezésével könnyen alakíthatóak, nem kell igazodnunk a meglévő kiálláshoz, az áram a sínrendszer felett elvezethető, általános és helyi világításra is alkalmasak, a lámpafejek száma egyszerűen bővíthető vagy cserélhető más típusúra. Egy sínrendszer működéséhez csak sínelemre, sínrendszeres lámpafejekre, végzáróra és betápra van szükség, ezt lehet kiegészíteni összekötő és függesztő elemekkel, csak arra kell ügyelnünk, hogy a süllyesztett és mennyezeti sínrendszerekhez más-más alkatrészekre van szükség. A sínrendszeres megoldások kínálata nagyon széles, az egyes kategóriákon belüli elemek azonban kompatibilisek egymással.

Foglalj időpontot sínrendszeres tanácsadás szolgáltatásunkra

Egy áramkörös sínrendszer

Egy áramkörös sínrendszer

Az egy áramkörös sínrendszer nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, a rajta elhelyezett összes lámpa egyszerre kapcsolható. Az egy áramkörös sínek vághatók, 230 V-tal működtethetők, ezért nincs szükség átalakítóra (trafóra), könnyedségük miatt bármilyen felületre felhelyezhetők. Ezek a rendszerek sokféleképpen variálhatók a kiegészítő terméknek köszönhetően, azonban a süllyesztett és mennyezeti sínrendszerhez más alkatrészekre van szükség. Sokáig a betápot (áramfelvételt) csak a rendszer egyik végén lehetett elhelyezni, most már azonban köztes betáppal is megoldható az áramfelvétel. Az egy áramkörös sínrendszereket azoknak ajánljuk, akik egyszerűen összeállítható, hálózatról üzemeltethető rendszert keresnek, amin a fejeket egyszerre szeretnék kapcsolni.

Egy áramkörös mennyezeti sínrendszerek

Egy áramkörös süllyeszthető sínrendszerek

Három áramkörös sínrendszer

Három áramkörös sínrendszer

A három áramkörös sínrendszer előnye, hogy egy rendszeren akár három kapcsolási kört is létre lehet hozni. A sínelemek vághatók, az állítható toldó elem segítségével a rendszert bármilyen irányba lehet vezetni. A három áramkörös sínre az AZzardo, AQForm és Nova Luce Track három áramkörös lámpafejekből tudsz választani. A rendszer bármely részén betáplálható, ezáltal folytonossá alakítható. A három áramkörös sínrendszereket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy rendszerrel eltérő területeket külön-külön lehessen megvilágítani.

Három áramkörös mennyezeti sínrendszerek

Három áramkörös süllyeszthető sínrendszerek

A sínrendszerek legújabb generációja

Elegáns otthonokhoz illő megoldást nyújtanak a 48 Volt-os, mágneses sínek. Vékonyabbak, kecsesebbek, változatosabb világítási megoldásokhoz alkalmasak. Esztétikus megjelenést biztosítanak. Mechanikai kialakításuknak köszönhetően a lámpák könnyedén csatlakoztathatók be és ki. Jelenlegi kínálatunkban három család tartozik ehhez a kategóriához, melyek közt van egy és több áramkörös rendszer is. Mindegyik használható 3000 és 4000 Kelvines lámpafejekkel, valamint elérhetők mennyezeti, süllyesztett és függesztett kivitelben.

Azzardo Alfa sínrendszer

Ilyen az Azzardo Alfa sínrendszer, melyben a legújabb technológia és a jó design egymásra talál. Az egy áramkörös sínek és a hozzá kapcsolódó lámpák fekete és fehér színváltozatban is rendelhetőek. A csatlakoztatható lámpák fényereje és színhőfoka szabályozható.

Nowodvorski LVM sínrendszer

A Nowodvorski LVM szintén egy áramkörös, kedvező ár-érték arányban elérhető elegáns sínrendszer. Speciális lámpacsatlakozatási mechanikája rendkívül tartós, így hosszú távú használatot tesz lehetővé. A csatlakoztatható lámpák kiemelkedő technikai paraméterekkel rendelkeznek, köztük magas színvisszaadási értékekkel, 30.000 óra üzemelési idővel.

AQForm Multitrack sínrendszer

Az AQForm Multitrack könnyed és elegáns, prémium minőségű sínrendszer csúcstechnológiával. A rendszer által létrehozható világítási megoldásoknak csak a fantázia szabhat határt. Egy és két áramkörös verzióban rendelhető. A lámpák magas színvisszaadási értékkel és 50.000 üzemórával rendelkeznek. Fényerőszabályozható és DALI vezérlés is lehetséges.