Sínrendszeres megoldások | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • 0620 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Sínrendszeres megoldások

Sínrendszerek

Sínrendszerek

A sínrendszerek népszerűsége, számtalan előnyüknek köszönhetően egyre nagyobb. A sínrendszerek ugyanis a fényviszonyok és a világítási igényeknek megfelelően egy-egy lámpafej be- vagy áthelyezésével könnyen alakíthatóak, nem kell igazodnunk a meglévő kiálláshoz, az áram a sínrendszer felett elvezethető, általános és helyi világításra is alkalmasak, a lámpafejek száma egyszerűen bővíthető vagy cserélhető más típusúra. Egy sínrendszer működéséhez csak sínelemre, sínrendszeres lámpafejekre, végzáróra és betápra van szükség, ezt lehet kiegészíteni összekötő és függesztő elemekkel, csak arra kell ügyelnünk, hogy a süllyesztett és mennyezeti sínrendszerekhez más-más alkatrészekre van szükség. A sínrendszeres megoldások kínálata nagyon széles, az egyes kategóriákon belüli elemek azonban kompatibilisek egymással.

Foglalj időpontot sínrendszeres tanácsadás szolgáltatásunkra

Egy áramkörös sínrendszer

Egy áramkörös sínrendszer

Az egy áramkörös sínrendszer nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, a rajta elhelyezett összes lámpa egyszerre kapcsolható. Az egy áramkörös sínek vághatók, 230 V-tal működtethetők, ezért nincs szükség átalakítóra (trafóra), könnyedségük miatt bármilyen felületre felhelyezhetők. Ezek a rendszerek sokféleképpen variálhatók a kiegészítő terméknek köszönhetően, azonban a süllyesztett és mennyezeti sínrendszerhez más alkatrészekre van szükség. Sokáig a betápot (áramfelvételt) csak a rendszer egyik végén lehetett elhelyezni, most már azonban köztes betáppal is megoldható az áramfelvétel. Az egy áramkörös sínrendszereket azoknak ajánljuk, akik egyszerűen összeállítható, hálózatról üzemeltethető rendszert keresnek, amin a fejeket egyszerre szeretnék kapcsolni.

Egy áramkörös mennyezeti sínrendszerek

Egy áramkörös süllyeszthető sínrendszerek

Három áramkörös sínrendszer

Három áramkörös sínrendszer

A három áramkörös sínrendszer előnye, hogy egy rendszeren akár három kapcsolási kört is létre lehet hozni. A sínelemek vághatók, az állítható toldó elem segítségével a rendszert bármilyen irányba lehet vezetni. A három áramkörös sínre az AZzardo, AQForm és Nova Luce Track három áramkörös lámpafejekből tudsz választani. A rendszer bármely részén betáplálható, ezáltal folytonossá alakítható. A három áramkörös sínrendszereket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy rendszerrel eltérő területeket külön-külön lehessen megvilágítani.

Három áramkörös mennyezeti sínrendszerek

Három áramkörös süllyeszthető sínrendszerek

Profile mágneses sínrendszer

Profile mágneses sínrendszer

A Profile mágneses sínek anyaga kiváló minőségű aluminium, hosszúságuk adott, nem vághatók, a sínbe illő fejek mágnesesen rögzülnek, a rendszer 24 V-tal üzemeltethető. Ez a sínrendszer a formatervezett lámpafejeknek és az egyenes vagy ívelt sínelemeknek köszönhetően nagyon különleges látványt nyújt, még inkább ha a rendszert nem csak a mennyezeten, de az oldalfalra is átvezeted. A Profile mágneses sínrendszert azoknak ajánljuk, akiknek a technikai tudáson túl a design is fontos.

Profile mágneses mennyezeti sínrendszerek

Profile mágneses süllyeszthető sínrendszerek

Planet mágneses sínrendszer

Planet mágneses sínrendszer

A Planet mágneses sínek lekerekítettek, sínbe illő fejek a mágneses rögzítésnek köszönhetően egy pillanat alatt áthelyezhetők, a rendszer 24 V-tal üzemeltethető. A Planet mágneses sínrendszert azoknak ajánljuk, akik számára fontos a gyors és könnyű összeszerelés, a design és a legújabb trendek.

Planet mágneses mennyezeti sínrendszerek

Planet mágneses süllyeszthető sínrendszerek

Magnetic mágneses sínrendszer

Magnetic mágneses sínrendszer

A Magnetic mágneses sínrendszer egy új fejlesztés, a többi sínrendszernél vékonyabb, kecsesebb. A sínek többféle méretben kaphatók, de nem vághatók. Átvezető toldó segítségével a sínrendszer a falon folytatható, a lámpafejek különlegessége többek között a síkba süllyeszthető, illetve L alakú elemek. A rendszer 48 V-tal működtethető. A Magnetic rendszert elsősorban azoknak ajánljuk, akik számára az esztétika, szolidság és kecsesség a legfontosabb szempontok a sínrendszer választása során.

Magnetic mágneses mennyezeti sínrendszerek

Magnetic mágneses süllyeszthető sínrendszerek

DALIs sínrendszer

DALIs sínrendszer

A DALIs sínrendszerek a legtöbb okos ház megoldással kompatibilisek. Okos vezérléssel egyetlen panelről kezelhető a lámpacsoportok világítása, a lámpák 0-100%-os teljesítmény tartományban szabályozhatók, címkézéssel egy sínrendszeren belül akár külön is lehet kapcsolni egy-egy lámpafejet. A DALIs sínrendszereket azoknak ajánljuk, akik okos vezérlést építenek ki otthonukban.

DALIs mennyezeti sínrendszerek

DALIs süllyeszthető sínrendszerek