Szekszárdi üzletünk | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • 0620 203 47 51
Profil

Add meg a fiókodhoz tartozó felhasználónevet vagy e-mail címet, és küldünk egy jelszó változtatáshoz szükséges linket.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Szekszárd
Sport u. 2/a
7100
Magyarország

hétfő - péntek: 9:00-17:00
szombat: 8:30-12:30
Parkolás: Az üzlet előtt, illetve az üzlettel szemben is van lehetőség parkolni.
Szekszárdi üzlet

Üzletünkben nem csak a 300 kiállított lámpa közül választhatsz, de az üzlet mögött található 800 négyzetméteres központi raktárban lévő további 3300 modell bármelyikét néhány percen belül kihozatjuk és megmutatjuk neked!

Több lámpát szeretnél megnézni, de nem tudsz sokat várni? Egyeztess szekszárdi munkatársainkkal telefonon vagy e-mailben, akik a megbeszélt időpontra előkészítik raktárunkból a megtekinteni vagy megvásárolni kívánt modelleket!

Nem tudod mi lenne a jó megoldás a te otthonodban? Üzletünkben szakértő munkatársaink minden kérdésben állnak rendelkezésedre, hogy otthonod, irodád vagy akár a kerted világítása ne csak szép, hanem praktikus is legyen. Megvalósult referenciák segítségével ötleteket adnak, lámpákat ajánlanak, akár világítási tervet is készítenek, segítenek kiválasztani a számodra tökéletes lámpát, világítási megoldást. Előzetes időpont egyeztetés alapján biztosítunk akár több órát igénylő, alaprajz alapján történő szaktanácsadást is.

Nem tudod egy lámpa elegendő fényt fog-e adni, hogy hogyan kellően megvilágítja-e a teret vagy szükséged van egy világítási tervre, amit a kivitelezőnek adhatsz? Érdeklődj világítás tervezési szolgáltatásunkról, kérj árajánlatot az üzletben munkatársunktól!

Az elektromos hálózat már kész, a lámpákat kiválasztottad, de a szakemberekre sokat kell várni? Kérj ajánlatot az üzletben, mert igény esetén a nálunk rendelt lámpákat fel is szereljük! Ha elfogadod árajánlatunkat, a leegyeztetett napon munkatársaink a helyszínre szállítják a rendelt lámpákat, összeszerelik, bekötik és beállítják őket. Neked sem a rendrakással, sem a lámpák felesleges csomagolásával nem kell foglalkoznod, mi azt is megoldjuk!