Budapesti üzletünk

Budapesti üzletünk

Cím

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.

Nyitvatartás
hétfő - péntek: 10:00-18:00
szombat: 9:00-15:00
Telefonszám
Információk
Parkolás: Az üzlet előtt, illetve az attól 150 méterre található Dunaház mélygarázsában van lehetőség parkolni.

Üzletünkben való vásárláskor kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség! Üzletünkben látható lámpáink bemutatódarabok, így helyben lámparendelésre és tanácsadásra van lehetőség.
Kisgyermekes családokra gondolva üzletünkben gyereksarok is található.

Ha különlegeset keresel, látogass el hozzánk személyesen! Közel 220 négyzetméteren, Budapest Millenniumi Városközpontjában mutatjuk be legszebb design és LED lámpáinkat.

Nem tudod mi lenne a jó megoldás a te otthonodban? Üzletünkben szakértő munkatársaink minden kérdésben állnak rendelkezésedre, hogy otthonod, irodád vagy akár a kerted világítása ne csak szép, hanem praktikus is legyen. Megvalósult referenciák segítségével ötleteket adnak, lámpákat ajánlanak, akár világítási tervet is készítenek, segítenek kiválasztani a számodra tökéletes lámpát, világítási megoldást. Előzetes időpont egyeztetés alapján biztosítunk akár több órát igénylő, alaprajz alapján történő szaktanácsadást is.

Szeretnél megnézni egy modellt, de nincs kiállítva? Egyeztess budapesti munkatársainkkal telefonon vagy e-mailben, akik raktárunkból szívesen behozatják a neked tetszőt! A raktárból történő behozatal 2-3 munkanapot igénybe vesz.

Nem tudod egy lámpa elegendő fényt fog-e adni, hogy hogyan kellően megvilágítja-e a teret vagy szükséged van egy világítási tervre, amit a kivitelezőnek adhatsz? Érdeklődj világítás tervezési szolgáltatásunkról, kérj árajánlatot az üzletben munkatársunktól!

Az elektromos hálózat már kész, a lámpákat kiválasztottad, de a szakemberekre sokat kell várni? Kérj aljánlatot az üzletben, mert igény esetén a nálunk rendelt lámpákat fel is szereljük! Ha elfogadod árajánlatunkat, a leegyeztetett napon munkatársaink a helyszínre szállítják a rendelt lámpákat, összeszerelik, bekötik és beállítják őket. Neked sem a rendrakással, sem a lámpák felesleges csomagolásával nem kell foglalkoznod, mi azt is megoldjuk!

Előnyök

500+ lámpa
500+
lámpa
2 szaktanácsadó
2+
szaktanácsadó
Világítástervezés
Világítás
tervezés
Lámpafelszerelés
Lámpa
felszerelés