Alkoss és pályázz! | Elter Világítás Ugrás a tartalomra
  • Ingyenes szállítás
  • 30 napos elállás
  • Kiszállítás 1-2 munkanap
  • 0620 203 47 51
Profil

A jelszó-visszaállítási utasításokat a regisztrált e-mail címére küldjük.

0
Kosár

Kosár

  1. Kosár
  2. Részletek
  3. Összegzés
A kosár üres

Alkoss és pályázz!

Keltsd életre tervedet megfelelő fényekkel!

 

Segítünk a pályázatod elkészítésében - sőt, különdíjban részesítjük a legjobbakat!
Indulhatsz otthon, projekt vagy akár pályakezdő kategóriában. A lámpáinkat betervező legjobbakat egy-egy 50.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal támogatjuk, valamint bemutatjuk munkájukat blog oldalunkon és közösségi média felületeinken.

Mivel segítjük munkádat?

Több, mint 5000 lámpát találsz kínálatunkban, sokféle típusban a legtrendibb lakberendezési stílusoknak megfelelően. Legyen a lámpa terved fő design eleme! Segítünk, hogy megtaláld a megfelelőt! Tervezz hozzá kiegészítő fényeket, hangulatvilágítást vagy helyi fényeket, kérd tanácsunkat a tökéletes végeredményhez!

Használd ki az elter.hu funkcióit! Gyűjtsd a kedvencek közé a potenciális lámpákat, majd rendeld helyiségekhez! Ezzel megkönnyíted a tervezést és a visszakeresést. A kész listát megoszthatod ügyfeleddel, kérhetsz róla ajánlatot, véglegesítés után pedig egy gombnyomással meg is rendelheted!

Nem tudod, mire figyelj a lámpák kiválasztásakor? Speciálisak a tér adottságai? Szakembereinkkel átbeszélheted, mi lenne a legjobb megoldás. Keresd értékesítő munkatársainkat, kérj személyre szabott szaktanácsadást!
Lipala Martina - lipala.martina@elter.hu, +3630 578 0792
Kovács Krisztián -  kovacs.krisztian@elter.hu+3630 287 3943

Még ennél is összetettebb a probléma? Kérj ajánlatot 3D világítástervezésre! Szolgáltatásunk keretében közösen választjuk ki a lámpákat, 3D terven mutatjuk, milyen fényt fogsz elérni, nemzetközi standardok alapján kiszámítjuk, hogy az elegendő lesz-e, és megadjuk a lámpák helyének pontos adatait.

De először is, nézz szét kínálatunkban!